Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 2169m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 3851508

te koop

Uitzonderlijke eigendom vol charme

Ruim alleenstaande villa in fermette stijl, gelegen op een terrein van 2.169 m², gelegen in de Boslaan, een van de meest prestigieuze ligging in het Zoute. Indeling: inkomhall, ruime zithoek met open haard, aparte eetkamer, zeer ruime keuken met een ontbijthoek, bijkeuken, 4 ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer met dressing, en 3 badkamers, bureau en terras. Aparte conciergeriewoning met o.a. living, eetkamer, keuken, slaapkamer en badkamer . Prachtige tuin en terras. Garage en meerdere buiten parkeermogelijkheid. UITZONDERLIJKE EIGENDOM vol charme en met een ziel ! EPC 514 kwh/m² - UC 20180415-0002049936-1.

Referentie nr.3851508
Opp.ca. 383m²
Bruto grond opp.ca. 2169m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers4
TuinJa
Kadastraal inkomen€ 4062
EPC514kWh/m²
Ref. EP(B)20180415-0002049936-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan