Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 622m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 3.385.000,-

Ref: 3867902

te koop

Exclusief: Sublieme nieuwbouwwoning aan de golf

Nieuw en exclusief te koop: Prachtige realisatie op de Royal Zoute Golf Club. Nieuwbouwwoning aan de Magere Schorre met zeer hoge afwerkingsgraad met veel oog voor detail, rustig gelegen langs de golf. indeling: inkomhal, vestiare, toilet, ruime living met gashaard en open zicht op de golf, eetkamer, leefkeuken met ontbijthoek, berging. 1ste verdieping: Masterbedroom met prachtige open zichten op de golf, dressing en badkamer, slaapkamer met douchekamer & dressing, slaapkamer 3 met douchekamer. Op de 2e verdiep: slaapkamer 4 met douchkamer, slaapkamer 5 met douchekamer, polyvalente ruimte (bureau, fitness, extra slaapkamer,...) Ruime dubbele garage, wijnkelder en berging van in totaal 87 m² (niet inbegrepen in bewoonbare oppervlakte). Woning met kelder/garage in totaal 439m²! Verschillende parkeerplaatsen voor de woning. EPB: 130,60 kWh/m² E81 UC: 31043-G-OMV_2018097659/EP00028/A001/D01/SD001

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon bosBos
Referentie nr.3867902
Verdiepingen2
Opp.ca. 352m²
Bruto grond opp.ca. 622m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 2
KelderJa
ZolderJa
BergingJa
WasplaatsJa
WijnkelderJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC130kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-OMV_2018097659/EP00028/A001/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan