Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 220m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.795.000,-

Ref: 3886275

te koop

Prachtig hoekappartement met 4 slaapkamers op de wandeldijk

uitzonderlijk groot en top gelegen hoekappartement met grote tuin en frontaal zeezicht in de residentie Zwynelande op de wandeldijk. Dit uniek eigendom van 222m² + 150 terras en tuin geeft u een zee aan ruimte met verschillende terrassen die u enerzijds de zon waarborgen en anderzijds het zeezicht. Mogelijkheid tot aankoop van 2 staanplaatsen in de residentie. Parking buiten voor de medebewoners op het domein van de residentie. Fietsenberging in de residentie. indeling appartement: ruime inkomhal met w.c. en vestiaire, volledig uitgeruste aparte keuken voorzien van alle toestellen en bergruimte, uitgevend op een overdekt zuid gericht terras met sas naar de eetkamer, eveneens uitgevend op een terras. Open eet- en woonkamer met open haard die op zijn beurt uitgeeft op het zonneterrras met tuin en frontaal zeezicht. Het appartement heeft 4 slaapkamers, elk met eigen bad- of douchekamer. EPC 264 - UC 20190107-0002122183-RES-1

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon golfGolf
Cambier De Nil - icon tennisTennis
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3886275
Verdiepingen4
Opp.ca. 220m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
Parkings (binnen)Ja, 2
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC264kWh/m²
Ref. EP(B)2122183
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan