Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 1119m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.885.000,-

Ref: 3943355

te koop

Prachtige villa in een rustige omgeving

Prachtige renovatie met sublieme materiaalkeuze! Rustig gelegen alleenstaande villa op een terrein van 1.119 m², aan de rand van het Zoute, op enkele stappen van de molen van de Graaf Jansdijk. Indeling: ruime inkomhal waarbij gietijzeren deur toegang geeft tot de ruimte leefruimte met zithoek en eetkamer. Open keuken met onbijthoek. Wasplaats/ bijkeuken, bovengrondse wijnkelder, garage die plaats biedt aan 2 wagens en aparte fietsenberging. Op de eerste verdieping hebben we de masterbedroom met dressing en eigen badkamer. De overige 3 kamers zijn telkens dubbele kamers met elk hun eigen badkamer (douche, lavabo). Zuidelijk gericht terras en mooie tuin met vijver (tuinarchitect D. Eeman). EPC 174 kwh/m² uc 0002025958 .

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.3943355
Verdiepingen1
Opp.ca. 346m²
Bruto grond opp.ca. 1119m²
Oriëntatie voorgevelwest
Oriëntatie achtergeveloost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 2
BergingJa
WasplaatsJa
WijnkelderJa
Kadastraal inkomen€ 2813
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC283kWh/m²
Ref. EP(B)0002025958
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan