Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 164m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.395.000,-

Ref: 3956347

te koop

Exclusief: Wandeldijk, top hoekappartement

EXCLUSIEF TE KOOP : Aangenaam & ruim hoekappartement, prachtig gelegen in een standingvolle residentie op de wandeldijk in het Zoute met zuidgericht terras en zijdeling zeezicht ! Indeling : ruime inkomhal met vestiaire en toilet, grote woonkamer (zithoek - eetkamer) uitgevens op zuidgericht terras , ruime keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers. Kelder, fietsenberging en mogelijkheid tot het aankopen van een ruime autostaanplaats in de residentie. (EPC 208 - UC 20191212-0002227970-RES-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3956347
Verdieping3
Verdiepingen3
Opp.ca. 164m²
Oriëntatie voorgevelzuidwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 2
KelderJa
Verwarmingindividueel gas
EPC208kWh/m²
Ref. EP(B)20191212.0002227970.RES.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan