Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 127m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.525.000,-

Ref: 3993138

te koop

Modern appartement met frontaal zeezicht in het Zoute

Appartement met frontaal zeezicht gelegen op de Zeedijk in het Zoute. Het appartement en de residentie zijn totaal nieuw heringericht (nieuwe lift, dak, gevel, terrassen), ideaal gelegen tussen het Albertplein en de Wandeldijk. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet. Aangename living/salon met prachtig zicht op het strand en de zee dankzij het gebruik van minimal windows. Volledig ingerichte en uitgeruste keuken met Miele toestellen. Praktische berging. Twee volwaardige slaapkamers uitgevend op zonneterras, ingemaakte kasten en telkens ook een eigen badkamer. Derde slaapkamer met wastafel. Privatieve kelder en fietsenberging makkelijk toegangkelijk. Aankopen of huren van garage mogelijk in de nabije omgeving. Absoluut een bezoek waard. (EPC 111 kWh/m² UC 201909011-0002194283-RES-1).

Referentie nr.3993138
Verdieping4
Verdiepingen9
Opp.ca. 121m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 127m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Dubbel glasJa
EPC111kWh/m²
Ref. EP(B)201909011-0002194283-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan