Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 125m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.050.000,-

Ref: 4009122

te koop

Zeedijk Zoute! Instapklaar vernieuwd appartement met frontaal zeezicht en praktische indeling

Appartement gelegen in een standinvolle residentie op de Zeedijk in het Zoute, op enkele passen van het Albertplein. Indeling : inkomhal, vestiaire, toilet, lumineuze living/salon en eetplaats, ingerichte open keuken, nachthal, 3 slaapkamers (mogelijheid om 8 mensen te logeren) met badkamer en douchekamer. Terras op het Zuiden. Berging, privatieve kelder, fietsenstalling. Het appartement wordt bemeubeld verkocht. Mogelijkheid aankoop parking in nabijgelegen residentie. Hoogstaande afwerking. Warm aanbevolen. (EPC 106 - UC 20120122-0001018705-00000005-2)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4009122
Verdieping1
Verdiepingen8
Opp.ca. 125m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
EPC106kWh/m²
Ref. EP(B)20120122-0001018705-00000005-2)
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan