Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 1060m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.195.000,-

Ref: 4015808

te koop

Moderne en alleenstaande villa - Mogelijkheid tot praktijk

EXCLUSIEF: Moderne en zeer ruime alleenstaande woning op een rustige locatie. Mogelijkheid tot praktijk door aparte ruimte, wachtzaal en aparte parking. Indeling: inkomhal met vestiaire en wc, grote eetkamer, zeer ruime aparte leefkeuken met eetplaats, bijkeuken en wasplaats, living/salon met hoge plafonds en open haard. Alle ruimtes geven uit op de zuid-west georiënteerde tuin met terras. Aparte praktijkruimte met wachtzaal en wc. Zeer lichtrijke woning. 1ste verdiep: grote masterslaapkamer met dressing en badkamer (bad, douche, dubbele lavabo, wc), 2de slaapkamer met dressing en eigen badkamer, beide kamers geven uit op een terras. 2 extra slaapkamers met gedeelde douchekamer. 2de verdiep: zolderruimte over de hele breedte van de woning. Garage voor 2 wagens, verschillende staanplaatsen buiten op 2 parkings. EPC: 152 kWh/m²jaar - UC: 20191208-0002226217-RES-1

Referentie nr.4015808
Verdiepingen3
Opp.ca. 464m²
Bruto grond opp.ca. 1060m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 2
BergingJa
WasplaatsJa
WijnkelderJa
Kadastraal inkomen€ 3421
Verwarmingindividueel gas
EPC152kWh/m²
Ref. EP(B)20191208-0002226217-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan