Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 1
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 39m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 485.000,-

Ref: 4035336

te koop

Prachtig gerenoveerd appartement met zicht op de villa's van het Zoute

Zeer mooi appartement, op de 1e verdieping van de standingvolle villa-residentie St James. Top ligging langs de Kustlaan en op enkele stappen van de zee en strand. Indeling: inkomhal met vestiare, slaaphoek met stapelbed, badkamer met stijlvolle inloopdouche, open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken, ingemaakte kast met opklapbed, ruim terras met zonneluifel en open zicht op de villa's van het Zoute. Garage mogelijk in de omgeving. Direct Instapklaar! Een bezoek waard. EPC: 227 kWh/m² UC: 20100520-0000540109-00000001-6.

Referentie nr.4035336
Verdieping1
Verdiepingen3
Opp.ca. 39m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers1
Badkamers1
KeukenJa
TerrasJa
BergingJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC227kWh/m²
Ref. EP(B)20100520-0000540109-00000001-6
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan