Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 115m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke

€ 930.000,-

Ref: 4037153

te koop

Instapklaar, gemeubileerd appartement centraal gelegen met zijdeling zeezicht

Instapklaar, zéér centraal en goed gelegen appartement naast de zeedijk en het strand. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet. Living / salon / eetkamer met uitzonderlijk 9m gevelbreedte en zijdelings zeezicht. Klein terras. Compleet ingerichte open keuken (Miele toestellen). 3 dubbele slaapkamers en overal praktische ingemaakte kasten. Complete badkamer. Het appartement is te koop inclusief alle meubels en decoratie (Scapa Home Collection). Garage mogelijk in de nabije omgeving te huur of te koop. EPC 138 Een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4037153
Verdieping3
Verdiepingen7
Opp.ca. 115m²
Oriëntatie voorgevelwest
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers1
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
Dubbel glasJa
EPC138kWh/m²
Ref. EP(B)20130618.0001392635.00000001.3
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan