Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 131m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.695.000,-

Ref: 4041554

te koop

Zeedijk het Zoute - schitterend appartement met frontaal zeezicht

In mytische residentie Majestic, een schitterend 3 slaapkamer appartement met frontaal zicht op zee. Instapklaar appartement, inkomhal met veiligheidsdeur, living / salon, bureelhoek, openhaard, open keuken met volledige schuifwand (Miele toestellen - oven - micro - wijnkoeler - Amerikaanse frigo) - nachthal met ingemaakte kasten, vestiaire, berging met was en droogkast, Achteraan terras op het zuiden met 3 dubbele slaapkamers waarvan één met 4 bedden (kids). Masterbedroom met dubbele lavabo, toilet en inloopdouche. Privatieve kelder. Mogelijkheid om garages te huren in de residentie. Hoogwaardige afwerking. (EPC 83kWh/m² - UC 363824) Absoluut een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4041554
Verdieping6
Verdiepingen9
Opp.ca. 131m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC83kWh/m²
Ref. EP(B)363824
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan