Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 1
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 75m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 895.000,-

Ref: 4042370

te koop

Mooi gerenoveerd appartement gelegen op het Albertplein.

Mooi gerenoveerd appartement (7de verdieping) gelegen op het modieuze Albertplein. Mooie zichten op zee en over de pittoreske villa's van het Zoute. Bestaat uit: inkomhal met apart toilet, ruime open woonkamer uitgevend op terras, volledig geëquipeerde keuken, slaapkamer met zeezicht en bijhorende badkamer. Privatieve kelder en fietsenberging inbegrepen in de vraagprijs. De ideale pied-a-terre! EPC: 190 kWh/m² UC: 20200113-0002235818RES-1.

Referentie nr.4042370
Verdieping7
Verdiepingen8
Opp.ca. 75m²
Oriëntatie achtergeveloost
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers1
Badkamers1
TerrasJa
LiftJa
Lasten / maand€50
Verwarmingelektrisch
EPC190kWh/m²
Ref. EP(B)20200113-0002235818-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan