Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual

50% verkocht

Cambier De Nil icon favorite

ZWINDUINEN - Nieuwbouw

8300 Knokke-Heist

Vanaf € 2.250.000,-

Ref: 4042611

Zwinduinen

Residentie Zwinduinen is een exclusieve villaresidentie realisatie door EL architects met 4 standingvolle appartementen in de prestigieuze Camille Lemonnierlaan. Gelegen in een rustige en groene omgeving op enkele stappen van de zee en het Zwin. Deze residentie biedt ruimte, privacy, veel lichtinval, veiligheid en hedendaags comfort. Aan de buitenzijde weerspiegelen de royale en indrukwekkende glaspartijen die voorzien zijn van driedubbel glas om uw akoestisch en thermisch comfort te garanderen. Vervolgens zorgen de gevelelementen en de aangrenzende tuinen voor de exclusiviteit van dit project. De eerste aanraking met het interieur, met name de inkomhallen, zijn eveneens een uitdrukking van de standing die het project wenst te weerspiegelen. Er werd rekening gehouden met kwalitatieve isolatiematerialen voor gevels, wanden en vloeren in functie van hun akoestische en thermische prestaties. De appartementen beschikken over een uitzonderlijke vrije hoogte van 2m70 tussen vloer en plafond. Er zijn 2 appartementen op het gelijkvloers die omarmd worden door grote terrassen en aangrenzende tuinen ontworpen door de gerenommeerde tuinarchitect Dominique Eeman. Het derde appartement behelst de volledige 1ste verdieping en telt maar liefst 6 terrassen. Het vierde appartement is een penthouse die de volledige 2de verdieping omvat samen met een dakterras van 85 m². De appartementen beschikken over individuele ondergrondse parkeergarages met telkens een elektrische laadpunt. De wagens krijgen toegang tot de parking via een verwarmde inrijhelling. Kom kennis maken met dit exclusief project op één van onze kantoren.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand

Beschikbaarheid binnen dit project

TypeVerd.PrijsDetails

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan