Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 271m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4042656

te koop

Zwinduinen

Residentie Zwinduinen is een exclusieve villaresidentie realisatie door EL architects met 4 standingvolle appartementen in de prestigieuze Camille Lemonnierlaan. Gelegen in een rustige en groene omgeving op enkele stappen van de zee en het Zwin. Deze penthouse met een gevelbreedte van 26 meter omvat de gehele 2e verdieping met daarbijhorend dakterras. Indeling: het appartement is te betreden via 2 inkomdeuren, vestiaire, apart toilet, 2 zithoeken, eetplaats, open keuken met aansluitende berging, 3 slaapkamers met eigen badkamer en toegang tot het terras. Zeldzaam product met open zicht op het Zoute en een bescheiden zeezicht. Dakterras van 85 m² is niet opgenomen in de totale oppervlakte.

Referentie nr.4042656
Verdieping2
Verdiepingen3
Opp.ca. 271m²
Oriëntatie voorgevelzuidwesten
Oriëntatie achtergevelnoordoosten
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan