Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 148m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.250.000,-

Ref: 4043672

te koop

Zwinduinen

Residentie Zwinduinen is een exclusieve villaresidentie realisatie door EL architects met 4 standingvolle appartementen in de prestigieuze Camille Lemonnierlaan. Gelegen in een rustige en groene omgeving op enkele stappen van de zee en het Zwin. Ruim gelijkvloers appartement van ongeveer 150 m² met 3 terrassen. Indeling: inkomhal met vestiare, apart toilet, technische ruimte, grote open leefruimte met eethoek en zithoek die beiden uitgeven op terras en tuin, halfopen keuken, 3 slaapkamers telkens met ingemaakte kasten en eigen badkamer. Hoogwaardige afwerkingsgraad. Kom kennis maken met dit exclusief project op één van onze kantoren.

Referentie nr.4043672
Verdiepingen3
Opp.ca. 148m²
Oriëntatie voorgevelzuidwesten
Oriëntatie achtergevelnoordoosten
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan