Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 75m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 480.000,-

Ref: 4050398

te koop

Albertstrand, zijdeling zeezicht

In voorname residentie, op de derde verdieping, volledig gerenoveerd appartement met breed zijdeling zeezicht op enkele stappen van het Rubensplein. Indeling: Aangename living met zijdeling zeezicht. ingerichte open keuken voorzien van alle toestellen. Nachthal met toilet. 2 slaapkamers: de masterbedroom met een volledig ingerichte badkamer en de tweede slaapkamer (stapelbedden) met lavabo en douche. EPC 165 - UC 20170405-0001949540-1. Een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.4050398
Verdieping3
Verdiepingen8
Opp.ca. 75m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 75m²
Oriëntatie voorgeveloost
Oriëntatie achtergevelwest
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
ZwembadJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC165kWh/m²
Ref. EP(B)20170405-0001949540-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan