Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 145m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.295.000,-

Ref: 4056812

te koop

Recente duplex-app met open zicht op de villa's in het Zoute

EXCLUSIEF TE KOOP : Recent duplex appartement met breed zicht op de villa's van het Zoute, bestaande uit inkom met gastentoilet, lichtrijke woonkamer, open keuken, berging, ruim zonneterras, 2 slaapkamers en een douchekamer. Het duplexverdiep behelst de 3de slaapkamer, dressing, een badkamer en een apart toilet. Fietsenberging (met 5 privatieve fietshaken) en kelder. Mogelijkheid tot aankopen van een autostandplaats in het naburig gebouw. EPB 156,10 kWh/m² - 31043.G.2007_179/EP02493/D107/D01/SD007.

Referentie nr.4056812
Verdieping4
Verdiepingen5
Opp.ca. 145m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 1
BergingJa
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 1697
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC156kWh/m²
Ref. EP(B)31043.G.2007_179/EP02493/D107/D01/SD007
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan