Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon favorite

Perla

8300 Knokke-Heist

Vanaf € 925.000,-

Ref: 4076153

Perla: strakke en stijlvolle nieuwbouw dicht bij het centrum.

Strakke en stijlvolle nieuwbouw gelegen aan de rand van het Zoute in het "Oude Knokke". Rustig gelegen, zuidgericht en op wandelafstand van het centrum. Dit project omvat twee gesloten bebouwingen en één halfopen met elk 3 slaapkamers en een garage geïntegreerd in de woning. De woningen worden gebouwd op een terrein van 274 m², 313 m² en 338 m². Verkoop onder gesplitst stelsel: 10% registratiekosten op de grondwaarde (+- 50%) en 21% BTW op de constructiewaarde (+- 50%). Graag geven wij meer uitleg op één van onze kantoren.

Details

Gegevens
Typehuis
Transactiete koop
Referentie4076153
Beschikbaar vanafvanaf akte
PrijsVanaf € 925.000,-
Bouwjaar2020
E-Peil-

Beschikbaarheid binnen dit project

TypeVerd.PrijsDetails

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan