Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual

67% verkocht

Cambier De Nil icon favorite

2022 - LOUISE

8300 Knokke-Heist

Vanaf € 2.040.000,-

Ref: 4076448

Prachtig nieuwbouwproject op de zeedijk aan het Albertstrand

Hoprom stelt voor: totaalrenovatie van residentie Louise met gloednieuwe dakopbouw. De nieuwe Louise is een schitterende parel aan de kroon van het Albertstrand. Het gebouw is exact gelegen langs de Zeedijk Albertstrand op de hoek naast het casino. De opbouw van het bestaande gebouw zal de skyline domineren! Het project heeft nog 2 appartementen beschikbaar; een prachtige mezzanine (170 m²) en een duplex (197 m²). Garages zijn eveneens beschikbaar in het gebouw. Projectontwikkelaar Hoprom is een gevestigde waarde en ontwikkelt al jaren nieuwbouwappartementen aan de kust en in het binnenland. Kom kennis maken met dit project op één van onze kantoren.

Details

Gegevens
Typeappartement
Transactiete koop
Referentie4076448
PrijsVanaf € 2.040.000,-
Bouwjaar2021
E-Peil-

Beschikbaarheid binnen dit project

TypeVerd.PrijsDetails

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan