Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 1200m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 KNOKKE-ZOUTE

prijs op aanvraag

Ref: 4081929

te koop

Ruime karaktervolle villa, in hartje Zoute...

Prachtig gerenoveerde villa, ingericht door de gerenomeerde interieurarchitecte Nathalie De Boel & in samenwerking met 3ième Bureau, uitstekend en rustig gelegen op een terrein van 1.200 m², in een zeer gegeerde buurt, op enkele stappen van het Dominikanen kerkje en de golf. Indeling : Inkomhal met vestiaire en toilet, heel ruilme woonkamer in L-vorm met gashaard, aparte eetplaats, super ingerichte keuken met berging en hobbyruimte, master bedroom met badkamer en grote dressing, 3 ruime slaapkamers elk met hun badkamer. Zuidelijk gericht terrassen en mooie tuin met zwembad en poolhouse (buitenkeuken met bbq, douche en wc). Aparte studio met slaapkamer, badkamer en kitchenette. Wasplaats/garage en meerdere staanplaatsen.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4081929
Verdiepingen2
Bruto grond opp.ca. 1200m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
ZwembadJa
GaragesJa, 1
Verwarmingindividueel gas
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan