Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 284m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 3.195.000,-

Ref: 4084147

te koop

Heel ruim mezannine appartement op de zeedijk aan het Albertstrand

Prachtig mezzanineappartement in een recente residentie op de zeedijk aan het Albertstrand tussen het casino en de zeilclub van Duinbergen. Indeling : Inkom met vestiaire & gastentoilet, een open luxueus ingerichte keuken, brede woonkamer met gashaard met een heel mooi frontaal zicht op zee, eetkamer, berging, masterbedroom met dressing en badkamer. 1e verdieping : bureau, wasplaats, tv-hoek, slaapkamer 2 met douchekamer, slaapkamer 3 en slaapkamer 4 + douchekamer. Ruime terrassen en open zichten. Ruime kelder en fietsberging inbegrepen. Mogelijkheid om een dubbele garagebox en en een enkele garagebox aan te kopen in het gebouw. EPB 93kwh/m²)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4084147
Verdieping7
Opp.ca. 284m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 284m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
EPC93kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan