Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 6
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 759m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.595.000,-

Ref: 4088373

te koop

Architecturale Parel op ideale locatie

Architecturale Parel! Zeer ruime villa met buitengewone voorzieningen voor vrij beroep. Genietend van prachtige, zuidgerichte leeftuin. Topligging in rustige residentiële wijk op enkele minuten van Het Zoute. Indeling: ruime inkomhall met zeer hoge vide, wachtzaal en toilet, praktijkruimte en trap naar fitness op eerste verdieping, toegang naar spacieuze woonkamer met eetplaats en aparte keuken beiden uitgevend op de tuin, grote berging met toegang tot zolder dienst doende als tv-room, eerste verdieping: drie slaapkamers, één badkamer en zeer ruime, lichtrijke fitness. Op tweede verdieping royale slaapkamer met grote dressing en badkamer. Tuin met zwemvijver en jacuzzi, mooi aangelegde terrassen en tuinhuis. Oprit voor 3 wagens, carport en fietsenstalling met bijkomende binnenstaanplaats voor wagen. Uitzonderlijke parkeermogelijkheid voor gasten langs de woning. Mooi dossier! (EPC 191 - UC 20200628-0002287316-RES-1)

Referentie nr.4088373
Verdiepingen2
Opp.ca. 380m²
Bruto grond opp.ca. 759m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers6
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
Verwarmingindividueel gas cv
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan