Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 735m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

4524 KV Sluis

€ 1.995.000,-

Ref: 4088934

te koop

Prachtig nieuw landhuis op 10 min van Knokke

Exclusief landhuis met guesthouse op 10 minuten van Knokke. Indeling : inkomhal met wc en vestiaire, woonkamer met open haard en prachtig zicht over de velden en toegang naar het terras en de tuin. Ruime, volledig ingerichte woonkeuken met ruime eetplaats en open haard. Drie slaapkamers - drie badkamers. Het guesthouse is ingericht met een slaapkamer en badkamer (en mogelijkheid om een keuken te plaatsen of bijkomende slaapkamer voor de kids). Grote berging voor fietsen en/of tuinmateriaal. Meerdere buiten autostandplaatsen. Tuin rondom aangelegd met tuinverlichting en onderhoudsvrij. Een realisatie van Dominique Koch, met een hoogwaardige afwerkingsgraad. Authentieke bouwmaterialen, eiken balken, terracotta vloeren en faiences, antieke houten vloer, perfecte afwerking met hedendaags comfort. Een bezoek waard. (Energielabel A)

Referentie nr.4088934
Opp.ca. 280m²
Bruto grond opp.ca. 735m²
Oriëntatie achtergevelzuidwesten
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
WasplaatsJa
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close