Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 65m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 587.000,-

Ref: 4092398

te koop

Zonnig appartement in het Zoute, zijdeling zeezicht

Zeer aangenaam vakantie appartement, gelegen in een voorname residentie in een zijstraat van de Kustlaan, op enkele stappen van de zee en het Albertplein. Indeling : west gericht, zonnige en aangename leefruimte (zithoek - eetkamer), open keuken volledig ingericht (Miele toestellen), 1 masterbedroom met praktische ingemaakte kasten en wastafel en één slaapkamer met stapelbedden voor de kids (met raam), ruime douchekamer, apart toilet. Privatieve kelder. Het appartement wordt verkocht volledig gemeubileerd door Scapa Home Collection. (Inbegrepen in de prijs) Mogelijkheid om parking aan te kopen of te huren in de nabijheid. Breed zijdelings zeezicht. Voorgevel residentie volledig vernieuwd in 2011. (EPC 116 kWh/m² - UC 20190125.0002126708.RES.1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4092398
Verdieping4
Verdiepingen7
Opp.ca. 65m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 65m²
Oriëntatie achtergevelwest
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers2
Badkamers1
KeukenJa
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC116kWh/m²
Ref. EP(B)20190125.0002126708.res.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan