Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 1182m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 4.385.000,-

Ref: 4098811

te koop

Exclusief: Indrukwekkende nieuwbouwvilla

EXCLUSIEF: Magnifieke en indrukwekkende nieuwbouwvilla op een zeer centrale ligging op wandelafstand van de zee en de winkels in het Zoute, in een rustige en doodlopende straat. Indeling: Ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, volledig geïnstalleerde keuken (keukentablet 'calacatta corchia' - natuursteen), bijkeuken/wasplaats, eetkamer, living met gashaard, uitgevend op de Zuid-West georiënteerd terras en tuin. Op de eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers, elk met hun bad- of douchekamer oa de masterkamer met grote dressing. Op de tweede verdieping: nog 2 ruime slaapkamers en een douchekamer. Garage voor 2 wagens en verscheidene staanplaatsen buiten. Zeer hoge afwerkingsgraad met oog voor elk detail.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4098811
Verdiepingen2
Opp.ca. 422m²
Bruto grond opp.ca. 1182m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers5
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 2
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan