Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 165m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 3.200.000,-

Ref: 4104962

te koop

Penthouse met hoge afwerkingsgraad en prachtige zichten gelegen in het Zoute.

Sublieme penthouse in de prestigieuze nieuwbouwresidentie "Bahia" op de Zeedijk. Gelegen in het Zoute, tussen het Albertplein en de wandeldijk. Het duplex appartement heeft vooraan een prachtig uitzicht op zee, achteraan een panoramisch zicht over de Approach golf en het Zoute. Indeling: leeftruimte met bureau en gashaard, volledig geïnstalleerde keuken, bijkeuken, eethoek, apart toilet en berging. Master bedroom met dressing en aansluitende badkamer. 2de kamer met alsook eigen badkamer, 3de slaapkamer. De prachtige afwerking werd verzorgd door Grain Designoffice. Garage en privatieve kelder inbegrepen in de verkoopprijs. EPC: in aanvraag.

Referentie nr.4104962
Verdieping8
Verdiepingen10
Opp.ca. 165m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 165m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan