Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 125m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.250.000,-

Ref: 4116616

te koop

Uniek penthouse hoekappartement met zeer breed terras

Uniek penthouse hoekappartement met uitzonderlijk ruime terrassen (180m²) gelegen op de Zeedijk-Het Zoute,tussen het Lichttoren- en Albertplein en vlakbij het Driehoeksplein. Indeling: Inkomhal met vestiare, lichtrijke woonkamer uitgevend op een uniek terras met panoramisch zeezicht. Het terras loopt volledig rond het appartement waardoor men volop kan genieten van de zon. Masterbedroom met ingemaakte kasten met aansluitend badkamer met dubbele lavabo (marmer & corian), inloopdouche en toilet. Tweede slaapkamer. Mogelijkheid tot creëren extra douchekamer. Absolute aanrader! Mogelijkheid om gararge aan te kopen. (EPC: 279 kWh/m² - UC: 20180830-0002086267-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.4116616
Verdieping8
Verdiepingen8
Opp.ca. 125m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC279kWh/m²
Ref. EP(B)20180830-0002086267-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan