Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 650m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.745.000,-

Ref: 4133936

te koop

Luxueuze en smaakvolle ingerichte villa ideaal gelegen in het Zoute tussen het Zwin en de Royal Zoute Tennis Club

Luxueuze en smaakvolle ingerichte villa ideaal gelegen in het Zoute tussen het Zwin en de Royal Zoute Tennis Club. Indeling: inkomhal met gastentoilet, bureau, lichtrijke woonkamer met gashaard en toegang naar het zuidelijk gelegen terras. Volledig uitgeruste leefkeuken met keukeneiland en aansluitend de eetkamer die uitgeeft op de zonnige tuin en terras. Praktische berging met ingemaakte kasten en directe doorgang naar de garage. Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom met inloopdressing en ruime badkamer met dubbele lavabo, royale douche en ligbad. Een tweede ruime slaapkamer met aansluitend badkamer (ligbad, dubbele lavabo en toilet) en een derde ruime slaapkamer met privatieve douchekamer. Vierde slaapkamer. Zolder mogelijk nog in te richten. Garage voor 1 wagen en meerdere staanplaatsen voor de villa. (EPC 328 KWH/M² - UC 2295829)

Referentie nr.4133936
Verdiepingen2
Opp.ca. 275m²
Bruto grond opp.ca. 650m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
Verwarmingindividueel gas cv
EPC372kWh/m²
Ref. EP(B)2295829
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan