Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 296m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 KNOKKE-ZOUTE

€ 2.785.000,-

Ref: 4143458

te koop

Prachtige koppelvilla in hartje Zoute.

EXCLUSIEF TE KOOP : Prachtige koppelvilla, Ideaal gelegen op de hoek van de Fochlaan en de Elizabetlaan in het Zoute, op enkele stappen van het Albertplein, de zee en de winkels. Indeling: ruime inkomhal, Volledig uitgeruste keuken met gezellige ontbijthoek die uitgeeft op het aangename terras. woonkamer (salon - eetkamer) met directe toegang tot de tuin, Masterbedroom met dressing en badkamer, vervolgens nog 3 ruime slaapkamers met aansluitend de badkamers. Zongericht terrras en tuin. Garage.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4143458
Verdiepingen2
Opp.ca. 300m²
Bruto grond opp.ca. 296m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 1
Verwarmingindividueel gas cv
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan