Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 457m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.625.000,-

Ref: 4143819

te koop

0000 - ELEVEN PELICAN LOT 3.49

Nieuwbouw koppelvilla op een rustige ligging in het prachtig project “Duinenwater”, op enkele stappen van de nieuwe golf van Knokke, het zwembad en Lakeside Paradise. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, lichtrijke woonkamer met grote raampartijen en gashaard, eetplaats, volledig geïnstalleerde keuken en een bijkeuken..Op de eerste verdieping: masterbedroom met dressing en grote badkamer, 2 slaapkamers met elk een eigen douchekamer. Op de 2de verdieping: twee slaapkamers en een douchekamer. Garage voor één wagen en verschillende parkings op de oprit. Contacteer ons (050/60.10.20) voor vrijblijvende informatie.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.4143819
Verdiepingen2
Opp.ca. 339m²
Bruto grond opp.ca. 457m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers5
Badkamers4
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
WasplaatsJa
Onder BTW stelselJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan