Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 155m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 695.000,-

Ref: 4180579

te koop

Recente woning van 2016 gelegen in "Oud Knokke"

Mooie recente woning van 2016 (houtskeletbouw) met zuid oriëntatie, gelegen in de Graaf Jansdijk. Indeling: Inkomhal met wc, living, open keuken (toestellen miele), wasruimte/bureau. Op de eerste verdieping; master slaapkamer met zeer ruim terras, ingemaakte kasten en aansluitende badkamer. 2de slaapkamer met eigen douchekamer. Op de tweede verdieping 3de slaapkamer met eigen douchekamer. Gelegen in Oud Knokke, veel lichtinval en op wandelafstand van de markt. Een bezoek waard! EPC.: 120 kwh/m² UC.: 31043-G-2013_290/EP00324/A001/D01SD001.

Referentie nr.4180579
Verdiepingen2
Opp.ca. 155m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
TuinJa
Verwarminggas cv
EPC120kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2013_290/EP00324/A001/D01SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan