Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 1450m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 4.050.000,-

Ref: 4218123

te koop

Project van een nieuwe villa op een rustige ligging

Schitterend project van een prachtige villa gelegen op een perceel van 1.628m² aan de rand van het Zoute. Samenstelling: inkomhal met vestiaire, wc en lift. Lichtrijke woonkamer met gashaard die uitgeeft op het zonnige terras, eetkamer, open keuken en bijkeuken. Op de eerste verdieping: drie slaapkamers, waarvan de master bedroom met dressing en badkamer (ligbad, dubbele lavabo, douche en wc). De andere twee slaapkamers hebben elk een doucheruimte met dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De twee slaapkamers delen een douchekamer. Apart toilet. Mooie tuin zeer goed georiënteerd met grote terrassen en zwembad. Garage voor twee auto's. Meerdere parkeerplaatsen buiten. Oplevering voorzien tegen eind juni 2022.

Referentie nr.4218123
Bruto grond opp.ca. 1450m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers5
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
ZwembadJa
Parkings (binnen)Ja, 2
LiftJa
WasplaatsJa
Onder BTW stelselJa
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close