Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 86m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-HEIST

€ 495.000,-

Ref: 4238940

te koop

Recent appartement in mooie residentie aan de Lippenslaan

Lichtrijk appartement in een mooie residentie op een centrale ligging. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 86 m² en breed open zicht op de Victor Lamoralstraat. Bestaande uit inkom met vestiaire en gastentoilet, salon, terras, eetplaats, keuken, berging, 1ste slaapkamer met aansluitende douchekamer, 2de ruime slaapkamer, aparte badkamer (bad, toilet en dubbele wastafel). Fietsenberging in residentie. (EPC: 97,23 kWh/m² UC: E 74 -31043-G_2008_43/EPO 2493/A 640 DO1/SD006). Alles op wandelafstand en instapklaar.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4238940
Verdieping2
Verdiepingen5
Opp.ca. 86m²
Oriëntatie voorgevelzuidoosten
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
ZwembadJa
LiftJa
Verwarminggas cv
Dubbel glasJa
EPC97kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G_2008_43/EPO 2493/A 640 DO1/SD006)
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan