Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 154m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 972.000,-

Ref: 4242145

te koop

Charmante, verrassend ruime bel-ètage woning op enkele stappen van de oude Kalfsmolen

Charmante bel-étage woning in cottage-stijl, gelegen dichtbij de Kalfmolen en het Koningsbos. Indeling: Inkomhal met toilet en vestiaire. Garage/Berging voor fietsen, bromfietsen, extra frigo... Gezellige tv-kamer, uitgevend op een ruim, zonnig terras. Badkamer met sauna, douche en apart toilet. Terras voorzien van jacuzzi. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime woonkamer met veel lichtinval en gezellige open haard, eethoek met zicht op het terras beneden, ingerichte keuken voorzien van alle comfort en een afzonderlijke ruimte, momenteel ingericht als bureel. Tweede verdieping: 3 ruime slaapkamers met telkens een eigen bad-of douchekamer. Nachttoilet. Derde verdieping: Kinderkamer met badkamer. Deze aangename vakantiewoning is gelegen in een rustige, residentiële buurt. (EPC 190 kWh/m²/j)

Referentie nr.4242145
Verdiepingen3
Opp.ca. 160m²
Bruto grond opp.ca. 154m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC190kWh/m²
Ref. EP(B)1986126
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close