Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 90m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE

€ 1.050.000,-

Ref: 4280175

te koop

Mooi gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers /frontaal zeezicht!

Volledig gerenoveerd appartement tussen de Casino en het Rubensplein met frontaal zeezicht. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Volledig geïnstalleerde open keuken voorzien van alle comfort. Leefruimte met een gevelbreedte van ongeveer 6 meter bestaande uit een salon en eetplaats. Vanuit de leefruimte en de keuken kan men genieten van een prachtig zeezicht. Aparte berging voorzien van een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast. Masterbedroom met ingemaakte kasten met aanpalend de badkamer uitgevend op het zuid gericht terras. Tweede slaapkamer voorzien van een uitklapbaar dubbel bed en ingemaakte kasten. Derde slaapkamer voorzien van een uitklapbaar stapelbed en ingemaakte kasten. Aparte douchekamer. Privatieve kelder in de residentie. Mogelijkheid tot aankopen of huren van een garage/staanplaats in de nabijheid. (EPC 167 - UC 1619126)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4280175
Verdieping4
Verdiepingen6
Opp.ca. 90m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC167kWh/m²
Ref. EP(B)1619126
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan