Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 126m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.895.000,-

Ref: 4286124

te koop

Prachtig appartement op de zeedijk in het Zoute, nabij het Albertplein en de wandeldijk! Een bezoek waard!

Exclusief te koop : Droomappartement op de Zeedijk in het Zoute, uiterst luxueuze afwerking met oog voor elk detail. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, mooie leefruimte met zit- en eethoek en open keuken volledig uitgerust. Prachtige zichten op de zee. Nachthal, 3 dubbele slaapkamers waarvan één master met dressing en douchekamer, tweede afzonderlijke douchekamer. Kelder en fietsenberging in de residentie. Aankoop of huur van een garagebox in de onmiddellijke omgeving mogelijk. Conciërge. (EPC: 131 - UC: 20150828-0001788158-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4286124
Verdieping3
Verdiepingen8
Opp.ca. 126m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)20150428-0001754343-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan