Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 240m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8301 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4286332

te koop

Ruim en aangenaam appartement in een villa-residentie

Zeer ruim penthouse appartement op de 2de verdieping in een recente residentie. Uitzonderlijk brede gevel. Goed zeezicht. Indeling : Inkom met vestiaire en toilet, living met gashaard uitgevend op het terras met zeezicht, open keuken aansluitend op de eetkamer, nachthal met wc en opbergkasten, master bedroom met terras, dressing en badkamer (bad, douche, dubbele lavabo), waslokaal, 2de slaapkamer met douchekamer en ingemaakte kasten. Op de duplexverdieping is er een grote bureau die ook kan dienen als 3de slaapkamer. Mogelijkheid tot aankoop van een ruime garagebox in de residentie. (EPC 133 kwh/m² UC 20210219-0002376204-RES-1)

Referentie nr.4286332
Verdieping2
Verdiepingen2
Opp.ca. 240m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
EPC133kWh/m²
Ref. EP(B)20210219-0002376204-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan