Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 180m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE- ZOUTE

€ 1.985.000,-

Ref: 4308449

te koop

Droomappartement met zicht op de Zoutepaadjes

Zeer luxueus en volledig gerenoveerd duplexappartement met zonnige balkons en unieke zichten op de Zoutepaadjes. Ideaal gelegen op het mooiste deel van de Kustlaan en zijn mondaine winkels, dit op 2 stappen van het Albertplein. Indeling: Op de 3de verdieping is er een aangename leefruimte met balkon, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een praktische wasruimte. 4de verdieping: eetkamer met balkon, volledig ingerichte open keuken, apart toilet, master bedroom, slaapkamer en bureel. Het appartement is voorzien van airco. Kelder. Mogelijkheid om garage te kopen of te huren in de nabijheid. Een pareltje op een absolute toplocatie in het Zoute. Zeker een bezoek waard!(EPC: 153)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4308449
Verdieping3
Verdiepingen8
Opp.ca. 180m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC153kWh/m²
Ref. EP(B)20111114-0000966350-00000002-9
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close