Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 278m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4319805

te koop

Luxueus penthouse met vrij open zicht op de villa's in het Zoute

Zeer luxueus penthouse van 278m² in een villa residentie (nieuw dak), genietend van een open zicht op de villa's in het Zoute en het Binnenhof, zuidelijk georiënteerd. Zéér goede locatie, centraal en toch rustig, op enkele passen van de Lippenslaan en op wandelafstand van het Albertplein en het strand. Indeling: inkom met vestiaire en toilet, grote open leefruimte (salon en eetkamer) met open haard (gas) en mooie terassen (1 zuidgericht), volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, sauna, berging/wasplaats. Overal praktische ingemaakte kasten. Hoogwaardige afwerking met prachtige materialen (Een renovatie van binnenhuis decoratie Descamps) Mogelijkheid om ruime staanplaats te kopen in de residentie. Fietsenberging en privatieve kelder in de residentie. Zéér praktisch : bezoekersparking. (EPC: 187) Huisbewaarder aanwezig. Absoluut een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4319805
Verdieping2
Verdiepingen2
Opp.ca. 278m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC187kWh/m²
Ref. EP(B)20110829.0000907499.00000006.9
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan