Cambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieel
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 12
Cambier De Nil icon bathroom 12
Cambier De Nil icon surface 995m²
Cambier De Nil icon favorite

commercieel

8300 KNOKKE-HEIST

€ 5.900.000,-

Ref: 4323017

te koop

Uniek pand met enorme mogelijkheden

Prachtig pand in cottagestijl (CASCO), op de hoek van het Oosthoekplein in het Zoute. Bijna 1000 m² aan vloeroppervlakte met veel potentieel en helemaal onderkelderd. Unieke plafondhoogtes van 3,85 meter! Het pand heeft een totale bewoonbare opp v. 975 m² (waarvan op het glv 255 m², op de eerste verd. 233 m² met 35 m² terrassen, op de tweede verd. 214 m² en een kelder van 255m²). Grondplannen en uitgewerkte interieurplannen door interieurarchitecte Eline Ostyn raad te plegen op ons kantoor.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.4323017
Verdiepingen4
Opp.ca. 995m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers12
Badkamers12
KelderJa
LiftJa
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close