Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 2626m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke

€ 2.950.000,-

Ref: 4344627

te koop

Penthouse in standingvolle residentie, luxueuse afwerking

Exclusieve penthouse, duplex-hoekappartement in hartje Zoute, welgelegen op enkele passen van de Kustlaan en Zeedijk. Appartement met hoogwaardige afwerking en zéér mooie materialen. Lift met toegang rechtstreeks naar het appartement. Ruime living / eetplaats met veel lichtinval. Volledig ingerichte praktische keuken. Terras op het Zuiden aan de living. 2 open haarden. In totaal vier ruime slaapkamers met telkens aangepast sanitair en overal praktische ingemaakte kasten. In benedenverdieping van de residentie kan men genieten van een privé wellness met alles voor de fitness, sauna en hammam. Met in de residentie een dubbele en een enkele garagebox. (EPC 317 - UC 20180325-0002043424-2) Zéér centraal en toch zéér rustige ligging. Absoluut een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4344627
Verdieping2
Verdiepingen3
Opp.ca. 200m²
Bruto grond opp.ca. 2626m²
Oriëntatie voorgevelzuidwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 3
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC317kWh/m²
Ref. EP(B)2043424
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan