Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 115m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.250.000,-

Ref: 4355572

te koop

Gerenoveerd hoekappartement met zicht op zee

Superieur hoekappartement gelegen op de 4e verdieping Kustlaan/ Van Bunnenlaan met panoramisch zicht over Van Bunnenplein - Kustlaan - Zeezicht. Indeling: inkom met vestiaire, hoekwoonkamer met panoramisch zicht, open ingerichte keuken met Miele toestellen, terras vooraan, slaapkamer 1 met dubbel bed & stapelbed + terras, slaapkamer 2 met dubbel bed, douchekamer, slaapkamer 3 met doucheruimte, bezoekerstoilet, berging met was-& droogmachine. Privatieve kelder op niveau -1. INCLUSIEF: Volledige Scapa Home interieur, raamdecoratie, verlichting, boxspring bedden, Miele was- & droogmachine,... Premium afwerking met parktvloer, natuursteen, Miele & Novy keukentoestellen, inbouw verlichting,... Tevens werden alle leidingen vernieuwd. (EPC 234 kwh/m² - UC 201905190002161607-res-1)

Referentie nr.4355572
Verdieping4
Verdiepingen6
Opp.ca. 115m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
LiftJa
EPC234kWh/m²
Ref. EP(B)201905190002161607-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close