Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 85m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.095.000,-

Ref: 4360950

te koop

EXCLUSIEF te koop - TOP LIGGING op de zeedijk in het ZOUTE

EXCLUSIEF TE KOOP : Aangenaam appartement met zicht op zee, gelegen op de vijde verdieping van een voorname residentie. Indeling : inkomhall, vestiaire, toilet, living en eetplaats met prachtig zeezicht, ingerichte gesloten keuken, één complete badkamer, twee slaapkamers met ingemaakte kasten, privatieve kelder en fietsenberging. EPC 262 - UC 20110126-0000733670-00000002-5.

Referentie nr.4360950
Verdieping6
Verdiepingen7
Opp.ca. 85m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
LiftJa
Verwarminggas
EPC262kWh/m²
Ref. EP(B)20110126-0000733670-00000002-5
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan