Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 150m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.625.000,-

Ref: 4368074

te koop

Prachtig gerenoveerd appartement aan de wandeldijk

Gerenoveerd appartement gelegen in een villaresidentie aan de wandeldijk in het Zoute. Indeling : Inkomhal met gastentoilet en vestiaire, ruime woonkamer uitgevend op het zuidgericht terras, volledig uitgeruste keuken. 4 slaapkamers, badkamer en 3 douchekamers. Privatieve kelder en fietslokaal. Dubbele garagebox inbegrepen. Mogelijkheid om extra staanplaats aan te kopen de residentie.

Referentie nr.4368074
Verdieping1
Verdiepingen3
Opp.ca. 150m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
Verwarminggas cv
Dubbel glasJa
EPC111kWh/m²
Ref. EP(B)20200622-0002283968-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close