Cambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 490m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.145.000,-

Ref: 4369184

te koop

Luxe nieuwbouwvilla

11 PELICAN, 4 alleenstaande nieuwbouwvilla's van topkwaliteit, discreet ingenesteld tussen de paadjes van het totaalconcept Duinenwater. Op een zucht van deze villa’s start binnenkort de bouw van 140 hectare golfterrein, wat uiteraard een absolute meerwaarde en unieke troef is voor de omgeving en Knokke-Heist. Duinenwater geeft u eveneens een waaier van faciliteiten aan zoals het zwembadcomplex, Lakeside Paradise met zijn diverse watersportmogelijkheden, het centrale plein met zijn handelszaken net naast het station en nog zo veel meer in de toekomst. Percelen tussen 457m² en 600m² groot. Standaard 4 tot 5 slaapkamers.

Referentie nr.4369184
Opp.ca. 360m²
Bruto grond opp.ca. 490m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers5
Badkamers3
TuinJa
GaragesJa, 1
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close