Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 130m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.695.000,-

Ref: 4371782

te koop

Hoekappartement in een recent gebouw op een topligging

Smaakvol hoekappartement gelegen in een recent gebouwde residentie gunstig gelegen op de hoek van de Kustlaan en het Driehoeksplein. Samenstelling : inkom met vestiaire en gastentoilet. Smaakvolle, ruime woonkamer met eethoek. Hoekterras met zijdelings zeezicht en prachtig open zicht op het plein. Zeer grote, ingerichte keuken met totaal kookcomfort (fornuis Lacanche). Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Smeedijzeren glaswand scheidt de keuken van de leefruimte. 1 slaapkamer met ingemaakte kasten en afzonderlijke douchekamer. Master bedroom met ruime badkamer. Zeer luxueuze afwerking: veiligheidsdeur, kookfornuis Lacanche, surround systeem, etc.... Gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop van autostaanplaats in de residentie. (EPC in aanvraag)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4371782
Verdieping4
Verdiepingen6
Opp.ca. 130m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarminggas cv
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close