Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 2495m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.670.000,-

Ref: 4373259

te koop

Mooi gelegen hoeve - woning, op 10 min. van Knokke, met uitzonderlijke zichten.

Fenomenale zichten op de vernieuwde internationale dijk vanaf de hoeve, landelijk en rustig gelegen, op enkele stappen van de dorpskern van Retranchement. Gerenoveerde woning op een perceel van 2495 m². Indeling : 3 slaapkamers en 3 badkamers. Ruime living / eetplaats / zithoek, moderne keuken. Aangename gashaard. Verschillende terrassen. Vijver. 1 garage en plaatsen op de oprit voor extra parkeerplaatsen. Bijkomende troef : extra uitbreiding toegestaan voor bijgebouw van 120m² op de vloer. Retranchement, deel van de gemeente Sluis, met uniek polderlandschap. Een ideaal startpunt van de vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Bovendien grenst Retranchement aan de Belgische grens en is slechts enkele minuten verwijderd van de populaire plaatsen Knokke, Cadzand, Nieuwvliet en Sluis. Culinair genieten, Sterrenchef Sergio Herman heeft in Cadzand, op slechts vijf minuten, maar liefst drie toprestaurants die uw bezoek meer dan waard zijn. Blueness, AIRrepublic en Pure C. (Energielabel B)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4373259
Verdiepingen1
Opp.ca. 238m²
Bruto grond opp.ca. 2495m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close