Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 125m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 795.000,-

Ref: 4391587

te koop

Design duplex-appartement in nieuwe residentie

Duplex afgewerkt met hoogwaardige materialen gelegen op enkele stappen van de zee en winkels. Smaakvolle residentie (2017) met grote terrassen en houten gevelbekleding. Indeling: berging, open volledige geïnstalleerde keuken, eetruimte met ruim terras, zitruimte en aansluitend groot terras. Op de verdieping: 2 grote slaapkamers, aparte badkamer met wastafel en inloopdouche, apart toilet. Bijkomend zijn er zonnepanelen op het dak, waarbij de opbrengst enkel het appartement ten goede komt. Mogelijkheid aankoop staanplaats in het gebouw. EPC: 95,73 kWh/m² jaar. Contacteer ons voor meer informatie!

Referentie nr.4391587
Verdieping5
Verdiepingen6
Opp.ca. 125m²
Oriëntatie voorgeveloost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
TerrasJa
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC95kWh/m²
Ref. EP(B)31043-g-2015_24/EP02311/A001/d01/SD005
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close