Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 252m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8301 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4400514

te koop

Project Palace: Indrukwekkend hoekappartement (252 m²) met 4 slaapkamers

Indrukwekkend hoekappartement (252m²) met grote glaspartijen in uniek nieuwbouwproject van 4 duplex appartementen. Deze bovenbouw op bestaande residentie 'Palace' is gelegen op de Zeedijk nabij het Driehoeksplein. Indeling: personenlift met rechtstreekse toegang tot het appartement. Ruime inkomhal. Technische ruimte en berging. Apart gastentoilet. Toegang tot ruime leefruimte met aansluitende indrukwekkende eetplaats. Bureau. Stockageruimte. Volledig open en volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. Toegang master slaapkamer via ruime dressing, slaapgedeelte met zuidgericht terras en ruime badkamer (ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel). Op het verdiep: Nachthal. Ruime slaapkamer 2 met aansluitende badkamer (ligbad, wc, wastafel en inloopdouche). Aparte douchekamer. Toilet. Slaapkamer 3 en slaapkamer 4.

Referentie nr.4400514
Verdieping8
Verdiepingen9
Opp.ca. 252m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers4
Badkamers3
TerrasJa
LiftJa
WasplaatsJa
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel gas
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close