Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon favorite

Palace opbouw

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4401793

Cambier De Nil stelt voor: bovenbouw residentie Palace

3 unieke duplexappartementen met frontaal zeezicht. Bovenop de huidige residentie gelegen op de hoek van de Zeedijk en de Marie Joséstraat worden drie zeer ruime duplexappartementen gebouwd. Deze zijn voorzien van een uiterst luxueuze afwerking. Dankzij grote raampartijen en het frontaal zeezicht, geven deze leefappartementen een blijvend vakantiegevoel. Duplex 1; 148m², Duplex 2; 149m² en duplex hoek; 252m². Start van de werken: oktober 2021. Vraag gerust achter meer informatie op één van onze kantoren.

Details

Gegevens
Typeappartement
Transactiete koop
Referentie4401793
Beschikbaar vanafbij oplevering
E-Peil-

Beschikbaarheid binnen dit project

TypeVerd.PrijsDetails

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close